• darkblurbg

Robert van Glabbeek - Directeur Data Solutions Post NL

"De afgelopen 2 jaren heeft de afdeling Data Solutions in verschillende vormen een teambuilding traject via Paul Kleijweg gevolgd. Dit tot tevredenheid van mijzelf, het management team van Data Solutions en de betrokken medewerkers. Paul bereidt de sessie tot in de puntjes voor. Hij weet tijdens de bijeenkomst een prettige en open sfeer neer te zetten, voelt goed aan als er moet worden ingegrepen in het proces  en zorgt er aan het einde van een bijeenkomst voor dat er geen losse eindjes zijn. Paul is dan ook zeer consequent in het nakomen van afspraken. Paul heeft een prettige manier van feedback geven en daagt de deelnemers uit dit ook te doen."

 

Joost van Haarlem - Manager Bedrijfsbureau

"In 2016 had ik voor mezelf een aantal vraagstukken geformuleerd. Hoe kan ik nog een stap zetten in mijn persoonlijke- en professionele effectiviteit als senior (manager) en ga ik nog een carrière switch maken? Gezien de uitdagende vraagstukken wilde ik Paul opnieuw als sparringpartner. Enerzijds omdat ik uitgedaagd wilde worden op een senior niveau en anderzijds omdat hij oog en respect heeft voor mijn waarden en wensen. We zijn samen aan de slag gegaan met het vergroten van mijn persoonlijke- en professionele effectiviteit en via een gestructureerde, maar ook praktische aanpak heb ik inmiddels een prachtige baan gevonden in een totaal nieuwe omgeving: Nature’s Pride."

 

Dirkjan Stevens

"Paul Kleijweg ondersteunt mij om meer bij mijn eigen gevoel te blijven en daardoor effectiever te zijn. Daarnaast heeft Paul in verschillende situaties en met verschillende teams de teams waar ik in zat geholpen om beter te functioneren. Hij doet dit wat mij betreft zonder oordeel en waardevrij. Paul is in mijn ogen daardoor een ideale facilitator. Ik gun iedereen een dosis ‘Paul’ en voor een ieder die twijfelt om Paul in te zetten is mijn tip: volg altijd je gevoel, maar hij is echt goed."

 

Tjeerd Langerhorst - manager VvE Beheer Vestia Vastgoed

"Het teamtraject dat ik met de begeleiding van Paul Kleijweg heb gedaan heeft een zeer positief resultaat opgeleverd. We hebben geleerd dat voor een goede samenwerking de onrust moet worden geadresseerd. De heldere afspraken die zijn gemaakt over communicatie en overleggen werken prima. Er is meer structuur gekomen en het samenwerken is leuk en effectief."

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor een kennismaking, meer informatie of om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact